Historische Dans bij “B plus C”

Altijd al willen weten hoe je de hofdansen uit vroegere tijden of uit de suite van barok muziek moet dansen? Of waar klassieke ballet uit is ontstaan? Nu is je kans. Onder leiding van Rachel Farr zal je enkele basis stappen en een hofdans leren. Deze cursus is geschikt voor iedereen. Voor zowel mensen die geen ervaring hebben als ook zij die volksdansen of vroeger klassieke ballet hebben gedaan. Ook interessant voor liefhebbers van oude muziek. De dansen zijn uit de Franse Barok.

Praktische Informatie

Cursus pagina: www.bplusc.nl

Locatie: Het Leidse Volkshuis (website)

Data:

  • 27 januari 2015
  • 3, 10 en 17 februari 2015
  • 3 en 10 maart 2015.

Nummer van de cursus is: 107.306.042

Je kunt je opgeven bij itadehes@bplusc.nl

locatie Het Leidse Volkshuis, Theaterzaal